Een insider gids om uw vloerkleden schoon te houden

Goed reinigen en onderhouden van vloerkleed zal helpen om het laatste twee keer zo lang

Vechten tegen vuil en wegkrijgen

Wanneer het over vuil komt, snijdt het over het algemeen de vloerkleed vezels die die van kleine bladen zijn. Kleine beginnen te vormen in de vezels wanneer vuildeeltjes worden gewreven tegen het vloerkleed van mensen lopen over het. Stofzuiger zakken doen wat goed als al het vuil wordt gemengd in. Sommige gebieden van het vloerkleed kan worden saaier dan anderen, omdat de vezel die is geworden bekrast heeft de neiging om dof de glans. Dus hoe kun je vloerkleed te beschermen door stofzuigen?

Stofzuigen helpt vaak om het vloerkleed te beschermen door zich te concentreren vooral op de entree gebieden en het gebied dat leek te lopen op meestal. Het is het beste om deze onderdelen vacuüm twee keer per week en de rest van het vloerkleed wekelijks, doet dit zou de opbouw van de bodem te verminderen.

Zorg ervoor dat u altijd een verfrissende en schone tas, samen met een schone filter, zien alsof het kan de kracht van het vacuüm te verminderen. Altijd wassen filters op zakloze stofzuigers ten minste om de drie maanden.

Met behulp van loopmatten om ervoor te zorgen dat er geen vuil bril niet eindigen terug op het vloerkleed.

Een pro inhuren

Jute vloerkleden rond

Af en toe zou het veel gemakkelijker kunnen zijn om iemand in te huren om het werk voor u te doen zodat u enkel ontspannen terwijl één van die taak wordt gecontroleerd dat u op uw lijst hebt.

vloerkleed fabrikanten de voorkeur aan de warm water extractie reinigingsmethode te gebruiken voor vloerkleden die een beetje synthetisch. Het vloerkleed wordt eerst behandeld met een reinigingsmiddel oplossing, gevolgd door een krachtige warme spoeloplossing en vervolgens gestofzuigd uit. Het grote ding over het is dat er geen residu van zeep zal worden achtergelaten.

Deep reiniging kan kosten tussen de $300-$ 500 wanneer het 1000 vierkante voet van vloerkleed. Hoewel met deze prijzen kon je gewoon uit te gaan en een vloerkleed reinigen te kopen, echter, residuen zoals vet en stof vereist een professional.

Het is altijd best om een zeer veelgevraagde modieuze vloerkleed toe te voegen om complimenten op het schone en verfriste vloerkleed toe te voegen.

Jute Vloerkleden

TrendCarpet nieuwste stijl vloerkleed bekend als de jute vloerkleden in ronde, is een van de drie beste styling vloerkleden met zijn unieke en exquise ontwerp en patronen af te geven een gloednieuwe look voor mensen rondom. Deze vloerkleed verkoop rond $30 maar het is gemaakt in verschillende vormen aan de wens van mensen.

De vloerkleden van de jute in ronde worden uniek gevlochten door sommige ambachtelijke ambachtslieden die de beste kwaliteit maakten die van 100% jute wordt gemaakt. Deze vloerkleed werd gemaakt om met zijn vriendschappelijke natuurlijke vezel omkeerbaar te zijn die voor tweemaal de slijtage duurzaam is.

Back To Top